Από το 2008, η Byvision Science Technology Ltd, με βάση την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και την ισχυρή ικανότητα R GG; D, έχουμε γίνει ειδικός πάροχος από την Κίνα, με αρχικό εγγεγραμμένο κεφάλαιο 2 εκατομμυρίων δολαρίων. Έχουμε επιδέξιους υπαλλήλους και έμπειρους μηχανικούς R GG;

Η εταιρεία μας επίσης επένδυσε και συνεργάστηκε με τα Great-ear για την κατασκευή και πώληση των ακουστικών βαρηκοΐας Earsmate, ενισχυτών ακοής, ψηφιακών ακουστικών βαρηκοΐας και ιατρικών οργάνων το 2016. Όλα τα ακουστικά βαρηκοΐας της Ears για ψηφιακό ακουστικό βαρηκοΐας, ακουστικό βαρηκοΐας BTE, ακουστικό βαρηκοΐας ITE, επαναφορτιζόμενο ακουστικό βαρηκοΐας, αόρατο ακουστικό βαρηκοΐας, ITC ακουστικό βαρηκοΐας, RIC ακουστικό βαρηκοΐας εγκρίνονται από CE, RoHS, FCC και FDA

Σχετικά με τα μεγάλα αυτιά

Τα μεγάλα αυτιά (www.earsmate.com) Η εταιρεία ιδρύθηκε το έτος 2016 στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ της Κίνας Zhongshan. Είναι ένας ταχέως αναπτυσσόμενος κατασκευαστής στα πεδία για R&ενισχυτή, σχεδίαση και πώληση του προηγμένου μεγάλου ψηφιακού ακουστικού βαρηκοΐας μάρκας EarsMate, ακουστικών βαρηκοΐας, βαρηκοΐας Bluetooth, ενισχυτή ακοής και προσωπικών ενισχυτών ήχου (PSAP). Ως επαγγελματίας κατασκευαστής προϊόντων ακουστικών βαρηκοΐας, οι εξαιρετικά ενσωματωμένες δυνατότητές μας στοχεύουν να παρέχουν στους πελάτες μας γρήγορη ανταπόκριση, μεγάλη ένταση, υψηλή ποιότητα και υπηρεσία OEM / ODM, αλλά λύσεις ακοής χαμηλού κόστους, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού PCB, της μορφοποίησης κατοικιών και του λογισμικού.

Η εταιρεία μας παρέχει διάφορες σειρές ακουστικών βαρηκοΐας και ενισχυτών ακοής, όπως τα ψηφιακά, BTE, ITE, ITC, RIC, CIC, ανοιχτή εφαρμογή, ακουστικό βαρηκοΐας, επαναφορτιζόμενο ακουστικό βαρηκοΐας και ασύρματο βαρηκοΐας. Τα περισσότερα από τα προϊόντα ακοής μας έχουν εγκριθεί από μια σειρά πιστοποιητικών ποιότητας (CE / ROSH / FCC / ISO / FDA, κ.λπ.) για τη συνεργασία με τις ΗΠΑ, την Ευρώπη και όλη την αγορά του εξωτερικού. Τώρα έχουμε πολλά υποκαταστήματα στην Κίνα, π.χ. Guangzhou City και Shenzhen City. Καλώς ήρθατε να μας επισκεφτείτε ανά πάσα στιγμή. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας. Προσφέρετε σίγουρα το ποιοτικό προϊόν, την προσιτή τιμή και την εξυπηρέτηση 100% μετά την πώληση και την εγγύηση 12 μηνών!

Η εταιρεία ακολουθούσε πάντα το"ποιότητα πρώτα, πελάτης πρώταGG quot; εταιρικός σκοπός, διατηρήστε τη συνεχή βελτίωση και καινοτομία για να ανταποκριθείτε στην αγορά ως πολιτική διαχείρισης και&«μηδενικό ελάττωμα, μηδενικά παράπονα GG»; ως στόχος της Διαχείρισης Ποιότητας.

Με την αποστολή Thecore «Για τη Νίκαια ακοή και τη Νίκαια Ζωή», πιστεύουμε ειλικρινά ότι ένα τόσο μεγάλο ακουστικό βαρηκοΐας (www.earsmate.com) οι συσκευές θα φέρουν μια ωραία ζωή στους πελάτες. Είτε για τον εαυτό σας, για φίλους, κολέγια ή συνεργάτες, το εξαιρετικό εύχρηστο και προσιτό ακουστικό βαρηκοΐας Earsmate θα ήταν η ιδανική επιλογή για άτομα με προβλήματα ακοής.

Περιήγηση στο εργοστάσιο

Factory tour PIC

Εμπορική έκθεση

Trade Show PIC

Πιστοποιητικό

Certificates

Για υπέροχη ακοή και ωραία ζωή, αρχίστε να επικοινωνείτε μαζί μας τώρα μέσω email στη διεύθυνση: info@byvisiontech.com ή στο info@great-ears.com!

Σύνδεση παγκόσμιων αγοραστών με κινέζους προμηθευτές από τοhttps://great-ears.en.made-in-china.comμέσω Made-in-China!